logo rys ÚVOD  |  VÝROBKY  |  PODPORA  |  CENNÍK  |  KONTAKT 
INTERAKTÍVNE ZOSTAVY ONLINE PONUKY TECHNICKÉ NOVINKY ZNÍŽENIE CENY DOPREDAJ NOVINKY
  HĽADAŤ VÝROBOK
  
prístupové a komunikačné systémy  
RÝCHLA OBJEDNÁVKA NAHLÁSENIE REKLAMÁCIE KONTAKTNÝ FORMULÁR
OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Od 25. mája 2018 sa ochrana osobných údajov fyzických osôb v Slovenskej republike riadi novými pravidlami. Tieto pravidlá vychádzajú z európskej legislatívy, konkrétne z nariadenia európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/279 (všeobecné nariadenie o ochrane údajov, ďalej len „Nariadenie“) a zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

Pripravili sme pre Vás niekoľko dokumentov, ktoré detailnejšie popisujú spracúvanie osobných údajov. Veríme, že tieto dokumenty vám pomôžu sa orientovať v tom, aké osobné údaje, v akom rozsahu a pre aké účely naša spoločnosť spracúva a aké práva vám pri spracúvaní osobných údajov prináležia.

Uvedené dokumenty sa vzťahujú na www.rys.sk, www.rysit.sk, www.ryscloud.sk

» Pravidlá a zásady spracúvania osobných údajov RYS
» Informácie o spracúvaní osobných údajov na webe RYS

» Pravidlá a zásady spracúvania osobných údajov RYS IT s.r.o.
» Informácie o spracúvaní osobných údajov na webe RYS IT s.r.o.

» Technické a prevádzkové podmienky používania cloudových služieb RYS CLOUD na www.ryscloud.sk

V prípade akýchkoľvek otázok nás môžete kontaktovať na email: gdpr@rys.sk





Prijať
Táto  stránka  používa súbory cookies. Viac informácií
RYS, Martinčekova 3, 821 09 Bratislava 2, SR, tel: 02-53412923, email: rys@rys.sk
© RYS 2001-2022